Isteri Kepada Ulil Amri UMNO - Perwakilan UMNO Jelebu, Datuk Jamaluddin Alias

Ahad, 11 Mac 2012

Who is next after Mami Ijat??


Keputusan Shahrizat Undur Diri Tepat Dan Betul - Najib

PEKAN: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berkata keputusan Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil mengundurkan diri sebagai Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, adalah satu keputusan yang tepat dan betul.

Perdana Menteri berkata pengunduran diri itu dilihat sebagai satu pengorbanan demi kepentingan kerajaan dan parti. Lagi di sini.

Nampaknya UMNO terpaksa membersihkan dan menenangkan rakyat daripada segala isu-isu hangat demi memenangkan mereka pada PRU yang ke 13.So...mAkLonG nampak, UMNO sudah ketandusan pimpinan wanita diperingkat nasional???Siapa yang anda nampak ketokohan pimpinan wanita mereka??Ermmm maknanya betullah andaian rakyat yang UMNO kemungkinan besar akan tumbang pada pilihanraya yag ke 13 akan datang DENGAN SYARAT....DENGAN SYARAT, Pakatan Rakyat buat kerja.Bersungguh- sungguh!!! So who is next after Mami Ijat as a Menteri Pembangunan Wanita??? No more wanita UMNO lagi..Mungkin selepas ini mungkin Ustazah Zailah,...mungkin Senator Mumtaz,mungkin jugak Dr Mariah atau mungkin jugak Nurul Izzah...Ramai lagi di sana yang ada ketokohan untuk memimpin dengan amanah. Asalkan bukan dema.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

BANTULAH BEKAS AKTIVIS PAS CAWANGAN KG SERI KINTA INI - KLIK KANAN DI GAMBAR UNTUK SAIZ LEBIH JELAS

BANTULAH BEKAS AKTIVIS PAS CAWANGAN KG SERI KINTA INI - KLIK KANAN DI GAMBAR UNTUK SAIZ LEBIH JELAS
HASANUDDIN BIN MD ALI - AKAUN MAYBANK - 108039075015

Tuan Guru Nik Aziz antara 500 ulama yang hebat di dunia