Isteri Kepada Ulil Amri UMNO - Perwakilan UMNO Jelebu, Datuk Jamaluddin Alias

Isnin, 30 November 2009

BTN : Satu Doktrin Jahat

JITRA - Kerajaan akan tetap meneruskan penganjuran Kursus Biro Tata Negara (BTN) di Selangor walaupun kerajaan negeri itu melarang warga kerja dan pelajar institusi pengajian tinggi milik kerajaan negeri menyertainya kerana mendakwa ia sebagai proses doktrinasi oleh Barisan Nasional (BN). - Berita yang dilaporkan oleh Sinar Hairan.

Biro Tata Negara merupakan satu platform atau kursus yang ditanam ke dalam minda para pesertanya seperti bentuk pengisian dakyah atau doktrin supaya terus menyokong UMNO/BN yang sudah sekian lama diamalkan oleh mereka sebelum ini. Adakah pengisian diberi oleh BTN menjurus kepada Cinta Allah dan Rasul?

Allah S.W.T Mengingatkan kita supaya berhati-hati dan jangan terpengaruh dengan dakyah seperti ini dalam Surah Al An'aam pada Ayat 112 yang bermaksud: A'uzubillahi minas syaitonirrojim, "Dan demikianlah Kami jadikan bagi tiap-tiap nabi itu musuh, yaitu syaitan-syaitan (dari jenis) manusia dan (dan jenis) jin, sebahagian mereka membisikkan kepada sebahagian yang lain perkataan-perkataan yang indah-indah untuk menipu (manusia)[499]. Jikalau Tuhanmu menghendaki, nescaya mereka tidak mengerjakannya, maka tinggalkanlah mereka dan apa yang mereka ada-adakan." ShodaqALLAHul'Azim.

[499]. Maksudnya syaitan-syaitan jenis jin dan manusia berupaya menipu manusia agar tidak beriman kepada Nabi.

WAllahua'alam ....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

BANTULAH BEKAS AKTIVIS PAS CAWANGAN KG SERI KINTA INI - KLIK KANAN DI GAMBAR UNTUK SAIZ LEBIH JELAS

BANTULAH BEKAS AKTIVIS PAS CAWANGAN KG SERI KINTA INI - KLIK KANAN DI GAMBAR UNTUK SAIZ LEBIH JELAS
HASANUDDIN BIN MD ALI - AKAUN MAYBANK - 108039075015

Tuan Guru Nik Aziz antara 500 ulama yang hebat di dunia